• De Dry Croonen in Zoutleeuw
  • De Dry Croonen in Zoutleeuw
  • De Dry Croonen in Zoutleeuw
  • De Dry Croonen in Zoutleeuw
  • De Dry Croonen in Zoutleeuw
De Dry Croonen
Zoutleeuw
prijs op aanvraag

Grote Markt,
3440 Zoutleeuw

Het project ‘Dry Croonen’ bestaat uit 14 moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, gelegen in het hartje van Zoutleeuw op de hoek van de Grote Markt en de Groenplaats tegenover het historisch stadhuis en de Sint-Leonardus Kerk. Daarnaast bevat het project ook horeca-ruimte, een handelsruimte en een Bed & Breakfast met 5 kamers. De appartementen zijn zodanig ontworpen dat ze voldoen aan de hedendaagse comforteisen en behalen een energieniveau van maximaal E30. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van de onroerende voorheffing betalen.

Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende appartementen op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief parking, berging en kosten (notaris, btw, ...). E-mail naar info@immogve.be of bel 016 56 56 14.

De ervaren project ontwikkelaar "Under the roof" zal dit project in handen nemen. Bekijk hun mooie realisaties op www.undertheroof.be.

Elk appartement wordt voorzien van een onderhoudsvriendelijke individuele geothermische warmtepomp. Deze warmtepomp levert warmte voor zowel verwarming als de productie van sanitair warm water.

Het is één van de meest energiezuinige warmtepompsystemen die momenteel wordt toegepast met zogenaamde “ondiepe geothermie”. Deze warmtepomp zorgt door de modernste technieken en een minimum aan extra energie voor de meest aangename binnentemperatuur op elk moment van het jaar, ook in de zomer.

Beschikbaarheid

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
De Dry Croonen in Zoutleeuw

Zoutleeuw

prijs op aanvraag


De Dry Croonen