• De Minckeler in Leuven
  • De Minckeler in Leuven
  • De Minckeler in Leuven
  • De Minckeler in Leuven
De Minckeler
Leuven
verkocht

J.P. Minckelersstraat 126-130,
3000 Leuven

100% VERKOCHT!
Studentenresidentie “DE MINCKELER”
is een nieuw studentencomplex te Leuven, bestaande uit 30 studentenkamers, een grote gemeenschappelijke ruimte/keuken met twee kookeilanden en individuele lockers en een gemeenschappelijke tuin achteraan het gebouw. Het project grenst aan en bevindt zich boven de waterloop “de Vunt” die dankzij dit project opnieuw zichtbaar gemaakt wordt in het straatbeeld. Het gebouw werd ontworpen door Architectenbureau Jaspers & Eyers en gebouwd door projectontwikkelaar LGV.

Residentie DE MINCKELER is een ideale investeringsopportuniteit op een toplocatie te Leuven. Deze gloednieuwe studentenkamers, voorzien van oplevering in september 2021, verzekeren u van een aantrekkelijk rendement met huurgarantie!
Uiteraard kan u ook aankopen voor huisvesting van eigen kinderen. Mogelijkheid van privatief beheer van uw studentenkamer.

 De studentenkamers bieden alles wat een huidige student zoekt. Gelegen vlakbij station Leuven en nabij de hippe stadswijk Vaartkom. Eveneens is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid en bevindt u zich in de buurt van verschillende campussen. Elke kamer zal ingericht worden met een doordacht en funky interieur ontworpen door een professional. De kamers zijn ruim met eigen sanitair en bieden een knus thuisgevoel met veel licht. De gemeenschappelijke ruimten worden gezellig en kwalitatief. Daarenboven is er ook rekening gehouden met de energievereisten met een niveau van maximaal E70 (BEN). Daartoe worden onder meer zonnepanelen geplaatst en is er vloerverwarming in de gemeenschappelijke delen, ventilatiesysteem D in de gemeenschappelijke delen en C voor de kamers.

In de verkoopprijs wordt steeds een volledig afgewerkte studentenkamer aangeboden, inclusief een voorgesteld pakket van meubilair, sanitaire toestellen, schilderwerk, gordijnen, betegeling, vloerbekleding en verlichtingsarmaturen. Ook de gemene delen zijn volledig instapklaar.

Heeft u vragen Vraag meer info

Beschikbaarheid

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
De Minckeler in Leuven
100% VERKOCHT!

Leuven

verkocht


De Minckeler