Te huur
KMO-unit te huur in Tienen
€ 2.887

Bietenweg 25,
3300 Tienen

  • 321,7 m²
meer details
Afbeelding
Afbeelding

Christophe Ombelet

0478 61 54 99

Laurens Puyneers

0496 07 89 48

Vraag meer info
KMO-unit van 321 m2 in het bedrijvenpark 'Drie Tommen' te Tienen. Deze unit is uitermate geschikt voor opslagruimte, showroom, werkplaats, magazijnruimte, etc. Huurprijs vanaf 2.887,33 EUR/maand. Optioneel: 12 autostaanplaatsen bij te huren. Bekijk de 360° tour op onze website!

Unit A1 heeft een oppervlakte van 321 m2 en is onmiddellijk beschikbaar. De huurprijs start vanaf 2.887,33 EUR/maand (34.648 EUR/jaar) voor een casco unit met casco kantoor. U kan bijkomend 12 autostaanplaatsen huren voor 6.000 EUR/jaar. De unit met kantoor kan ook gehuurd worden met inbegrip van sanitair & techniek (1 WC en handenwastafel, 4x LED-verlichting en afstandsbediening poort), kantoorinrichting (raam, trap, hal, vloer, plafond, verwarming, basisverlichting, koeling en akoestiek cfr. lastenboek) en 12 autostaanplaatsen, dan komt de jaarlijkse huurprijs op 49.882 EUR.

De KMO-units in dit project worden in betonstructuur gebouwd en beantwoorden aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik, bouwkost en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site. De vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², 6m vrije hoogte, sectionaal poorten en optionele glaspartij naar keuze met mogelijkheid tot kantoren, showrooms & labo's en dit op maat van de klant. Bovendien zorgt de indrukwekkende voorgevel een mooie zichtlocatie langs één van de belangrijkste verkeersaders van het land.

Het project heeft een verkeerstechnische topligging nabij de E40 (Brussel-Luik), nabij de ring van Tienen en uitstekende verbinding naar Sint-Truiden.

De units staan ook te koop. Surf naar onze nieuwbouwpagina op www.immogve.be voor meer info.

Heeft u interesse? Mail naar info@immogve.be of bel 016 56 56 14.
Tuin
nee
Bewoonbare opp.
321,70 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2020
Staat
Nieuw
Ligging
Industrieel
Omgeving autosnelweg
ja
Omgeving centrum
ja
Lift
nee
Aansluiting water
ja
Computernetwerk
ja
Elektriciteit
ja
Kabelgoten
ja,
Type ramen
Aluminium
Dubbel glas
ja
Prijs
€ 2.887 per maand
Beschikbaarheid
Onmiddellijk
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
KMO-unit te huur in Tienen

Tienen

€ 2.887

KMO-unit

  • 322 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.
Schrijf mij in