Te koop
Appartement te koop in Tienen
€ 275.000

,
3300 Tienen

  • 114 m²
  • 2
  • 1
Meer details
Afbeelding

Christophe Ombelet

0478 61 54 99

Vraag meer info

Bezoek de afgewerkte appartementen tijdens de opendeur van zaterdag 2 juni van 13u tot 17u.

Het majestueuze Pit gebouw vormt met zijn elegante en functionele architectuur het stralende middelpunt van het nieuwe Anemoon woonproject. Het gebouw ligt heerlijk rustig tussen grasvelden, schaduwrijke bomengroepjes en een nagelnieuwe atletiekpiste.
U geniet hier van een prettige en gezonde woonomgeving die uitnodigt tot hartelijke contacten met de andere bewoners. Aan de westkant hebt u bovendien het Vianderdomein als buur – een mooi wandelpark van 8 ha met een speeltuin, een minigolfterrein, een dierenpark en meerdere visvijvers.
Het centrum van Tienen? Dat is slechts vijf minuutjes met de bus van uw woning. Of u neemt de fiets: die kunt u immers veilig parkeren in de ondergrondse stelplaats, naast uw auto.

Korte omschrijving project :

De grootte van de appartementen varieert van compacte wooneenheden met één slaapkamer vanaf €127.000 (minimaal 58 vierkante meter) tot extra ruim bemeten appartementen met twee of drie slaapkamers (tot 135 vierkante meter).
In het Pit-gebouw is het heerlijk wonen voor 94 gezinnen. Toch behoudt u maximale privacy. Zo telt het gebouw maar liefst zes inkomhallen die telkens slechts vier verdiepingen bedienen met een aparte lift. Zo heeft u maximaal 2 buren per verdiep. U komt dus alleen vertrouwde gezichten tegen in de gang.
Bovendien parkeert u uw wagen én uw fiets veilig onder de grond. Rond uw woning dus geen drukke en onveilige straat, maar een gezellig en mooi verlicht park.

Met het aanschaffen van een op maat gemaakt woonpakket kan u langer zelfstandig blijven wonen met de nodige hulp en ondersteuning. Het Assisted Living concept van Assist is een samenwerking van verschillende partners waar Assist het voortouw in neemt en steeds het aanspreekpunt is. Assist levert de woonassistent en zal samen met de verpleegkundige partner Mederi het grootste deel van de taken op zich nemen.

Meer info of inzage in de plannen? Contacteer ons voor een afspraak op kantoor of bij u thuis op 016 56 56 14 of mail naar info@immogve.be. .
Check eveneens de website van het project: www.wonenmetpit.be
Tuin
nee
Bewoonbare opp.
114,00 m²
Staat
Te bouwen
Verdieping
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
ja
Prijs
€ 275.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Appartement te koop in Tienen

Tienen

€ 275.000

Appartement

  • 2
  • 114 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.

Bij een nieuwe woning in portefeuille, worden onze abonnees als eerste hiervan op de hoogte gebracht via e-mail, als hun zoekcriteria hieraan voldoet. Het komt daardoor vaak voor dat een woning al verkocht is nog voor het op Immoweb of Zimmo komt.

Ook via onze Social Media kan je goed op de hoogte blijven van ons aanbod.
https://www.instagram.com/gve_immo/
https://www.facebook.com/immogve
Schrijf mij in