Te huur
Kantoor te huur in Tienen
€ 1.375

Industriepark 6,
3300 Tienen

  • 125 m²
Meer details
Afbeelding

Christophe Ombelet

Vraag hier uw bezoek aan
Uw kantoor, bedrijf of praktijk vestigen in het gebouw Food Port in Tienen? De verschillende units hebben een oppervlakte van elk 125 m². Er is ook de mogelijkheid om meerdere units te huren. De units zijn casco afgewerkt en kunnen in samenspraak afgewerkt worden.

Food Port

De Food Port biedt een moderne infrastructuur voor bedrijven waar deze,  kantoor-, labo- en/of productieruimte kunnen huren. 
Door het aanbod van ondersteunende basisdiensten kunnen startende ondernemers zich volledig focussen op hun bedrijfsactiviteit. 

Infrastructuur:

De units in de Food Port zijn 125 m² groot. Er is de mogelijkheid om één of meerdere units te huren. De units zijn casco afgewerkt. In overleg met de Food Port wordt de verdere afwerking volgens de wensen van de huurder uitgevoerd. De vergaderruimtes staan ter beschikking van de huurders.

Ondernemend Tienen:​

De Food Port is the place to be voor ondernemend Tienen. Zowel VOKA regio Tienen als de Businessclub Regio Tienen organiseren hier tal van hun activiteiten.



Voor meer inlichtingen neem gerust contact op met Christophe Ombelet op 0478 61 54 99 of mail naar Christophe@immogve.be
Tuin
nee
Bewoonbare opp.
125,00 m²
Staat
Uitstekend
Garages / parking
nee
Prijs
€ 1.375 per maand
Beschikbaarheid
In onderling overleg
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Geen documenten beschikbaar

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Kantoor te huur in Tienen

Tienen

€ 1.375

Kantoor

  • 125 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.

Bij een nieuwe woning in portefeuille, worden onze abonnees als eerste hiervan op de hoogte gebracht via e-mail, als hun zoekcriteria hieraan voldoet. Het komt daardoor vaak voor dat een woning al verkocht is nog voor het op Immoweb of Zimmo komt.

Ook via onze Social Media kan je goed op de hoogte blijven van ons aanbod.
https://www.instagram.com/gve_immo/
https://www.facebook.com/immogve
Schrijf mij in