€ 749.000

Butschovestraat 12, 3380 Glabbeek

EXCLUSIEF! Domein van 2,2 hectare inclusief woonhuis, café en visvijvers op een prachtige landelijk en rustig gelegen locatie. Prijs inclusief overname horeca-zaak.

Vooraan het domein bevindt zich een gelijkvloerse woning van 180 m² met de volgende indeling: inkomhal, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken, nachthal, 4 slaapkamers (2 grote en 2 kleine), berging/wasplaats, technische ruimte en ruim overdekt terras. De woning onderging in 2017 heel wat renovaties (woonruimte, badkamer, keuken, apart toilet, zonnepanelen, nieuwe gasketel, waterverzachter, etc). Het dak van de woning werd volledig vernieuwd (inclusief isolatie) in 2014. Aan de achterkant van de woning is nog een carport aanwezig.

Aan de rechterkant van de woning bevindt zich een inrit die toegang verschaft tot het prachtige domein. Het domein achter de woning bestaat uit zeer veel parkeermogelijkheden (verlicht), grote visvijvers, twee weilanden en een horeca-zaak (café). Het café biedt plaats voor in totaal 115 zitplaatsen (binnenkant + veranda + terras) en is uitgerust met frigo's, koelcel voor drankstock, keuken met beperkte mogelijkheden, BBQ-huisje incl. verwarmingstoestellen en aparte keuken, M/V toiletten, twee aparte stockageruimtes, toog in 2 delen, etc. Het café werd in 2014 voorzien van een volledig nieuw + geïsoleerd dak. Op het dak zijn eveneens zonnepanelen voorzien.

Er zijn 3 vijvers aanwezig op het domein, namelijk een grote wedstrijdvijver met eiland en 2 verluchtingspompen, een vijver met 1 verluchtingspomp en een kleine vijver voor zuurstof en aanvoer vers water inclusief forelbakken en pompinstallatie voor continue wateraanvoer.

Documentatie over het ganse domein kan u downloaden onderaan deze pagina. Gegevens i.v.m. handelsfonds horeca-zaak kan u bij ons opvragen.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Beschrijving

bestemming gebouwcommercieel + woning
EPC362 , 20190613-0002166848-RES-1
water

gas

kabeltelevisie

dubbele beglazing

verwarminggas cv , individueel
riolering

elektriciteit

parking binnen

parking buiten

xy coordinaten50,8617522 , 4,9216251
buurtrustig , landelijk
omgeving - winkels

omgeving - scholen

omgeving - openbaar vervoer

omgeving - sportcentrum

Financiële aspecten

terreingebied voor dagrecreatie

Ruimtelijke ordening

bouwvergunning

Documenten

Samenvatting woonhuis + café + vijvers

Galerij

Dé hotspot voor vastgoedprimeurs:IMMOSCOOP - De hotspot voor vastgoedprimeurs
CIBweb - Vlaamse vastgoedmakelaarsBIV - Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars