Te koop
Studio te koop in Leuven
prijs op aanvraag

Diestsestraat 209,
3000 Leuven

  • 37.75 m²
  • 1
  • 1
Meer details
Afbeelding
Afbeelding

Christophe Ombelet

0478 61 54 99

Anne-Leen Vanbrusselen

0495 13 81 11

Vraag meer info
Tymple Greens is een opmerkelijk nieuwbouwproject bestaande uit appartementen, studio’s, winkelruimtes en een kantoorruimte. Ondergronds zorgt een parking voor de verbinding tussen de twee bouwblokken terwijl ze bovengronds gelinkt zijn door een prachtige groene binnentuin.

Tymple Greens is groen in hart en nieren. Niet alleen pronkt het met de eerste stedelijke boerderij, maar alle gebouwen zijn opgesteld met focus op een lage energiebehoefte en een optimaal gebruikerscomfort. Alle entiteiten voldoen aan de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal) van het Vlaams Energie Agentschap.

In de Diestsestraat, boven de winkelpanden en aanpalend aan het erfgoed de ‘Blauwputgang’ en het beschermd poortgebouw, zijn er 19 studio’s over 4 verdiepingen verdeeld. Voor de inrichting werd de focus gezet op licht & lucht. De studio’s genieten van een hoogwaardige afwerking volgens een box-in-box concept waarbij de badkamer en kleerkast verborgen zitten binnen 1 structuur, om zo maximaal ruimte te creëren. De helft van de studio’s heeft ook nog eens een terras, sommige zelfs 2.
Met respect voor gisteren, vandaag en morgen

Tymple Greens is een écht kind van Leuven: enerzijds heeft het de genen van een stad met rijke historiek en authenticiteit. De typerende architectuur werd ontworpen in harmonie met het omliggende erfgoed zoals het Miniemeninstituut en de Blauwputgang, en met respect voor het straatbeeld. Het ligt aan de ene zijde langs één van oudste verkeerswegen van Leuven die het centrum verbindt met de Diestsepoort en aan de andere zijde grenst het aan het vroegere Tympelhof.

Anderzijds bevat het de genen van een stad met aandacht voor innovatie en de toekomst.
Met het oog op het creëren van een meerwaarde voor de hele omgeving niet alleen vandaag maar ook toekomstgericht, wordt het huidige binnengebied omgevormd tot een ontharde groene long waar de hele community van zal kunnen genieten. Door de parking ondergronds een plaats te geven, wordt het straatbeeld een heel stuk aangenamer. Er wordt op duurzaamheid ingezet en dit over de hele lijn, van concept en design tot energiezuinige technieken en bouwmaterialen.

Tuin
nee
Bewoonbare opp.
37,75 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2020
Staat
Nieuw
Verdieping
1
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja
Omgeving sportcentrum
ja
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Terras
ja
Terras 1
15,10 m²
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee
Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
nee
Kadaster opp.
Bodemattest
ja

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Studio te koop in Leuven

Leuven

prijs op aanvraag

Studio

  • 1
  • 38 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.
Schrijf mij in