Gratis waardebepaling

Overzicht diensten

Wij zijn uw schatter

Vrijblijvende schatting of waardebepaling

De marktwaarde van uw woning, huis of appartement is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, de grootte, de staat van het huis en de vraag op de markt. Wil je verkopen en heb je geen idee van prijs voor verkoop, dan komen wij vrijblijvend langs voor een waardebepaling en bezorgen u een volledig onderbouwd schattingsverslag en vergelijken we uw woning in de huidige markt. Op basis van al deze factoren berekenen we een correcte marktconforme prijs. Dus ben je op zoek naar een vrijblijvende schatting, vul dan onderstaand formulier in en dan contacteren wij uw voor een afspraak.

Gratis waardebepaling

Waarom kiest u voor Immo GVE?

  • Erkende makelaars met BIV-nummer
  • Schattingsverslag en vooradvies
  • Gericht op een vlotte transactie aan de beste prijs
  • Geheel gratis en volledig vrijblijvend
Vraag uw gratis schatting

Hoe werkt het?

Een waardebepaling gebeurt steeds in fasen. In eerste instantie spreken wij met u een schattingsmoment af. We bezoeken het pand en nemen onze tijd om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over het onroerend goed en de ligging ervan. Aan het eind van ons eerste bezoek maken we een tweede afspraak voor de aflevering van het schattingsverslag.

Gratis waardebepaling
Tussen schatting en schattingsverslag berekenen we wat men noemt de "venale waarde" en de "(vrije) verkoopwaarde" van uw onroerend goed. Het eerste bedrag vertelt wat uw vastgoed (absoluut) waard is, het tweede wat het waard is voor de huurder of koper in de huidige markt. De venale waarde ligt naar onze ervaring dicht bij de realistische marktwaarde, terwijl de vrije verkoopwaarde een indicatie geeft van de vraagprijs.
Berekeningen in ons schattingsverslag worden bekomen in vergelijking met verschillende andere berekeningen van vergelijkbare panden in de directe omgeving van uw pand. Daarbij worden, naast lokatie, tal van factoren in overweging genomen. Hiertoe behoren onder andere het woningtype, de woonoppervlakte, de gevelbreedte en -hoogte, de staat van het gebouw, het aantal kamers, de gebruiksmogelijkheden en de bijzonderheden met meerwaarden, zoals een inpandige garage of een zuidelijk georiënteerde tuin.
Uiteraard telt tot slot ook nog uw eigen waardering van uw pand. Immobiliën hebben ook een emotionele kant, die net zo goed een meerwaarde is. Ons schattingsverslag is daarom even correct als vrijblijvend. U hebt altijd het laatste woord over de vraag- of huurprijs van uw project. Precies tijdens die beslissingsname geeft ons verslag u een realistische indicatie en een leidraad. De waarde daarvan is alvast niet te onderschatten in de hedendaagse vastgoedmarkt.

Is Immo GVE uw schatter?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

U wenst een woning te verkopen of te verhuren?
Welk type eigendom
Aantal slaapkamers?
Gegevens eigendom
Uw gegevens
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.