Gratis waardebepaling

Overzicht diensten

Wij zijn uw schatter

Uw vastgoed verdient het om gezien te worden.

Werken met BIV makelaars is werken met erkende schatters. Naast die deskundigheid is voor ons vooral nog de regionale kennis cruciaal wanneer het gaat over waardebepalingen, ongeacht of het een koop- of huurprijs betreft. Wij vinden het belangrijk om u te koppelen aan een lokale makelaar met een gespecialiseerd inzicht in uw regio. Ons streven is de vlotste transactie aan de beste prijs.

Gratis waardebepaling

Waarom kiest u voor GVE Immobiliën?

  • Erkende waardebepaling
  • Schattingsverslag en vooradvies
  • Gericht op een vlotte transactie aan de beste prijs
  • Geheel gratis en volledig vrijblijvend
Vraag uw gratis schatting

Hoe werkt het?

Een waardebepaling gebeurt steeds in fasen. In eerste instantie spreken wij met u een schattingsmoment af. We bezoeken het pand en nemen onze tijd om zoveel mogelijk gegevens te verzamelen over het onroerend goed en de ligging ervan. Aan het eind van ons eerste bezoek maken we een tweede afspraak voor de aflevering van het schattingsverslag.

Gratis waardebepaling
Tussen schatting en schattingsverslag berekenen we wat men noemt de "venale waarde" en de "(vrije) verkoopwaarde" van uw onroerend goed. Het eerste bedrag vertelt wat uw vastgoed (absoluut) waard is, het tweede wat het waard is voor de huurder of koper in de huidige markt. De venale waarde ligt naar onze ervaring dicht bij de realistische marktwaarde, terwijl de vrije verkoopwaarde een indicatie geeft van de vraagprijs.
Berekeningen in ons schattingsverslag worden bekomen in vergelijking met verschillende andere berekeningen van vergelijkbare panden in de directe omgeving van uw pand. Daarbij worden, naast lokatie, tal van factoren in overweging genomen. Hiertoe behoren onder andere het woningtype, de woonoppervlakte, de gevelbreedte en -hoogte, de staat van het gebouw, het aantal kamers, de gebruiksmogelijkheden en de bijzonderheden met meerwaarden, zoals een inpandige garage of een zuidelijk georiënteerde tuin.
Uiteraard telt tot slot ook nog uw eigen waardering van uw pand. Immobiliën hebben ook een emotionele kant, die net zo goed een meerwaarde is. Ons schattingsverslag is daarom even correct als vrijblijvend. U hebt altijd het laatste woord over de vraag- of huurprijs van uw project. Precies tijdens die beslissingsname geeft ons verslag u een realistische indicatie en een leidraad. De waarde daarvan is alvast niet te onderschatten in de hedendaagse vastgoedmarkt.

Is GVE Immobiliƫn uw schatter?

Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u.

U wenst een woning te verkopen of te verhuren?
Welk type eigendom
Aantal slaapkamerS?
Gegevens eigendom
Uw gegevens
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.