Onze diensten

Wij zijn er voor u

Immo GVE verroert uw onroerend goed.

Of u nu huurt of verhuurt, koopt of verkoopt, promoot of investeert in vastgoed. Als makelaar verbinden we alle spelers op de markt. Wij verroeren onroerend goed en brengen u van huis naar thuis. Bovendien kunnen we ook gewettigd optreden als schatter en rentmeester. Laat ons weten waarmee we u kunnen helpen en ontdek wat Immo GVE voor u kan doen.

Onze diensten

Waarom kiest u voor Immo GVE?

  • Uitsluitend BIV makelaars
  • Lokale verankering en regionale knowhow
  • Dynamisch en flexibel team
  • Eigentijdse werkmiddelen
  • Volledige en persoonlijke service op maat
Meer over ons

Hoe werken wij?

Afbeelding
U weet wat u aan ons hebt. Immo GVE is lid van de Vlaamse Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB) en werkt uitsluitend met makelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). We waken streng over de BIV gedragscodes en plichtenleer (www.biv.be). We respecteren de waarden van onze beroepsorganisatie (www.cibweb.be).
Wij weten wat wij aan u hebben. Onze makelaars zijn lokaal verankerd en regionaal gespecialiseerd. Net als onze markten kennen ook onze kantoren een intense kruisbestuiving, pal in het centrum van ons speelveld. Dag in, dag uit ondervinden we hier aan den lijve wat er leeft in de straat. Zo kunnen we u specifieke knowhow bieden, puur gericht op de spelers die u aanbelangen.
Wij brengen schot in uw zaak. Ons team houdt woord dankzij een ideale mix van ervaren vastheid en jeugdig enthousiasme. Met een passie voor het vak en een spirit voor samenwerking vinden onze makelaars elkaar in een gedeeld streven naar professionalisme en totale service. Betrouwbaarheid, beschikbaarheid en volledige, persoonlijke aandacht zijn onze basiswaarden. Daarom vinden we het ook belangrijk om te blijven investeren: in onszelf én in het team. Alleen zo kunnen wij u altijd en overal de beste service blijven bieden.
Bij ons presenteert en screent u vastgoed beter. We hebben geen tweede kans om een eerste indruk te maken, en vaak blijft die eerste indruk bepalend. Daarom hecht Immo GVE veel belang aan een professionele presentatie van onroerend goed, en aan het ter beschikking stellen van de juiste tools op de juiste plaatsen, om vastgoed en vastgoedtransacties vlot te screenen. We werken enkel met eigentijdse materialen vormgegeven door gespecialiseerde professionals. Onze huisstijl is stijlvol, herkenbaar en afgestemd op hedendaagse noden en gedragingen. Van het plakkaat aan de gevel tot next level fotografie, film, 3D visuals en social media advertising: u ziet meer met GVE Immobiliën.
Bij ons hebt u altijd voorrang. Immo GVE behartigt uw belangen, en beslissingen kunnen enkel in samenspraak worden genomen. Onze adviezen zijn correct, maar u behoudt het laatste woord. Om in dit proces juist te bemiddelen, is alleen de beste service goed genoeg. Daarom staat Immo GVE gelijk aan totale dienstverlening op maat van uw vastgoedtraject. Of het nu gaat om administratieve, praktische of juridische aspecten: wij zorgen voor alles met de grootst mogelijke flexibiliteit en in totale transparantie naar alle partijen toe. Wij staan altijd klaar, 24/7, met een aanhoudende goodwill en een heldere, directe en proactieve communicatie, zowel offline als online. Op Immo GVE kunt u altijd rekenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?