Verkopen

Overzicht diensten

Wij zijn er voor u, verkoper

Immo GVE verroert uw onroerend goed.

Vastgoed verkopen is onze passie. Met bijna 10 jaar ervaring kunnen we onszelf ook moeilijk nog groentjes in het vak noemen. In onze regio -- de geografische driehoek tussen Brussel, Leuven en Tienen -- hebben we onze knowhow ondertussen stevig onderbouwd. Verankerd in 4 kantoren op Vlaams-Brabantse topliggingen staan er honderden succesvolle transacties op onze teller en vertegenwoordigen we een dynamische portefeuille van een 100-tal hoogwaardige eigendommen, op elk gegeven moment.

Vraag uw schatting aan

Waarom u kiest voor Immo GVE?

Verkopen
Wij waarderen uw eigendom. Immo GVE werkt uitsluitend met erkende BIV makelaars en dus met erkende schatters. Met een correcte waardebepaling zetten we niet alleen de juiste prijs, we zetten meteen ook heldere bakens uit voor het verdere verloop van de eventuele verkoop. Ondertussen vermijdt u vooral dat uw pand ondergewaardeerd wordt of niet conform geprijsd op de markt verschijnt -- met alle negatieve gevolgen van dien. In de sectie Waardebepaling krijgt u meer informatie over onze gratis en vrijblijvende schattingsdienst.
Wij wikkelen uw verkoop volledig af. Zijn we het eens over de inschatting van uw eigendom, dan kunt u rekenen op onze volledige bijstand tijdens het volledige verkooptraject. Bij ons duurt dat gemiddeld 3 maanden en Immo GVE neemt in deze periode alle zorgen uit uw handen. Onze makelaars stellen niet alleen het verkoopdossier samen, maar doen ook de volledige begeleiding van alle kandidaten. Worden er valabele kandidaat-kopers gevonden? Dan leiden we het onderhandelingsproces in goede banen en fungeren als loopbrug tussen uzelf en de bieders. Ook na de ondertekening van het compromis en zelfs na het verlijden van de verkoopakte kunt u op ons rekenen.
Wij bereiken uw publiek. Het Immo GVE team zit boordenvol commercieel talent en zorgt voor professionele presentatiematerialen in een dynamische, gefaseerde marketingcampagne, die uw pand bij de juiste doelgroep brengt -- niet 1 keer, maar voortdurend. Met de nieuwste tools laten we uw kopers beter screenen. Met de nieuwste promotiemiddelen en -kanalen houden we uw advertentie levend. Met name via social media sites zoals Facebook en Instagram ontwikkelden we zo een hoogsteigen, effectieve marketingstijl, aangepast aan de noden van uw doelgroep anno nu.
Wij verkopen uw vastgoed. Zonder dat u ernaar moet omkijken. Daarom staan we altijd klaar, 24/7, met een aanhoudende goodwill en een heldere, directe en proactieve communicatie. Die verloopt zowel offline als online: voor, tijdens en na bezoeken of via uw private Immo GVE account. Wij zijn het rustpunt voor al uw vragen en de behartiger van al uw belangen. Ons advies is juist, uw beslissing heilig, onze service totaal.

Verkopen via Immo GVE?

Aarzel niet om ons te contacteren en/of vraag hier uw waardebepaling aan bij een van onze erkende schatters. Het is geheel gratis en volledig vrijblijvend.