Over ons

GVE Immobiliën bvba

Wij zijn er voor u, sinds 2012

Immo GVE is het geesteskind van vastgoedmakelaars Kristof Van Eycken en Christophe Ombelet. Hun eigentijdse visies op onroerend goed en de immobiliënmarkt worden in Immo GVE gedistilleerd in een levendig kantoor, dat verschillende zelfstandige vastgoedmakelaars verenigt in een gedeeld streven naar professionalisme en complete dienstverlening. Onze doelgroepen representeren alle spelers in de meest centrale vastgoedmarkt van België, Brussel en Vlaanderen, geografisch uit te tekenen als een driehoek tussen Brussel, Leuven en Tienen.

Ons team
Afbeelding

Lokale verankering,
Regionale knowhow

Van meet af aan heeft Immo GVE zich geconcentreerd op een zeer specifieke vastgoedmarkt, de driehoek tussen Brussel, Leuven en Tienen. Met een hart voor nieuwbouw, investeringsvastgoed en een passie voor verkoop vestigden we Immo GVE hier in het centrum van de actie. U vindt onze kantoren op 3 strategische toplocaties in de provincie Vlaams-Brabant: Bertem (Gemeenteplein), Leuven (Dirk Boutslaan) en Tienen (Goossensvest). Net als bij de verschillende deelmarkten heerst er een intense kruisbestuiving tussen onze vestigingen. Dag in, dag uit ondervinden wij er aan den lijve wat er leeft op onze markt. Als geen ander weten wij de geschiedenis en de actuele waarde van elke locatie in deze regio te waarderen.

Hoge kennis,
Lage drempels

Vragers en aanbieders weten niet alleen onze deskundigheid, maar vooral ook onze lage drempels te waarderen. In een relaxte sfeer gaan wij samen met u op zoek naar de best mogelijke invulling van uw wensen en behoeften, uw rechten en uw plichten in de vastgoedwereld. Ons enig doel is de juiste deal voor alle partijen. We kijken naar de financiële, administratieve en juridische kant van het verhaal, maar ook naar de sentimentele en emotionele meerwaarden van onroerend goed. Het juiste advies op maat. Persoonlijke begeleiding bij elke stap die u zet op de immobiliënmarkt. Dat is onze job.

Afbeelding

BIV makelaars

Ondertussen beschikt Immo GVE over 4 kantoren en 8 makelaars. Naast Kristof Van Eycken en Christophe Ombelet kunt u nog rekenen op de expertise en bemiddeling van Laurens Puyneers, Anne-Leen Vanbrusselen, Lotte Thijs, Roel De Coninck en Maarten Forceville.
Centraal in onze filosofie staan de gedragscode en plichtenleer voorgeschreven door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV, www.biv.be). We respecteren de waarden uitgedragen door de Vlaamse Confederatie van Immobiliënberoepen (CIB, www.cibweb.be).