Investeren in vastgoed

Overzicht diensten

Wij zijn er voor u, vastgoedinvesteerder

Immo GVE is er voor huurders, kopers en andere investeerders in onroerend goed. Met een passie voor verkoop handelen we in huurpanden en kooppanden, maar ook in gronden en garages. Ons eigen hart is ondertussen verpand aan nieuwbouwprojecten en investeringsvastgoed, zowel residentieel als commercieel -- denk aan businessunits of opbrengstflats.

Zoekt u naar het pand of de nieuwbouw van uw dromen, dan brengen wij u graag van huis naar thuis. Ons huidige aanbod vindt u hier. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Laat ons gerust uw criteria weten en blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste panden die aan uw eisen voldoen.

Blijf op de hoogte Bekijk ons aanbod

Waarom u kiest voor Immo GVE

Afbeelding
Wij weten wat u waar zoekt. Met bijna 10 jaar ervaring en een veelvoud volbrachte transacties kennen we onze regio door en door. Beter nog: de regio kent ons. Op elk gegeven moment zitten er een 100-tal uitstekende projecten in onze portefeuille. Of u nu zoekt naar een instapklare woonst, een renovatieproject of nieuwbouw investeringsvastgoed, Immo GVE kan u helpen.
Wij weten hoe u zoekt. Ons aanbod is direct en compleet beschikbaar. Uw opties ontdekken ging nooit sneller. Onroerend goed screenen was nooit eenvoudiger. U geniet van topfotografie en de nieuwste technieken voor de visualisatie van (nieuwbouw) immobiliën, inclusief film en 3D grafiek -- dat alles aan een ongeziene snelheid. Een bezoek plannen kan rechtstreeks in de agenda kan rechtstreeks via de makelaar of u kan direct inboeken via de website, die automatisch uw tijd reserveert, waar en wanneer u maar kan.
Wij weten wanneer u zoekt. Vastgoed komt en gaat soms snel. Met Immo GVE Launch investeren we in een eerlijke kans voor iedereen. Hier gaan onze nieuwste projecten letterlijk in première. De lancering laat geïnteresseerden toe om zeker te zijn van hun primeur. Voorafgaand aan de lancering worden geen bezoeken gepland. U kunt meteen online inschrijven, via de online advertentie.
Wij brengen u van huis naar thuis. Immo GVE weet wat er na de zoektocht komt en begeleidt u van a tot z op uw vastgoedtraject. We bouwen de brug naar de aanbieder en zorgen ervoor dat alle procedures correct verlopen. Gaat u de sprong wagen, dan nemen we alle administratieve taken op ons, zodat u zich kunt blijven concentreren op de essentie van de zaak. We dragen zorg voor juridische documenten en overeenkomsten. We staan permanent ter beschikking voor uw vragen. Samen brengen we uw investering thuis.

Wilt u investeren in vastgoed?

Laat het ons weten! Samen zoeken we naar het ideale investeringsvastgoed voor u.