Nieuwbouw promoten

Overzicht diensten

Wij zijn er voor u, projectontwikkelaar

Immo GVE heeft een hart voor nieuwbouwpromotie. Onze eerste specialisatie was hier de verkoop van residentiële nieuwbouwprojecten, ook "op plan". Met de jaren is deze kennis uitgedijd richting business flats en ander investeringsvastgoed, waaronder ook commerciële nieuwbouw. Als professioneel projectontwikkelaar kunt u bij ons genieten van een precieze en deskundige dienstverlening. Onze nieuwbouwspecialisten benaderen investeerders volgens de regels van de kunst, aangepast aan de niche die nieuwbouw is. Onze aanpak herkent hier 2 sleutelmomenten voor nieuwbouwpromotie: het voortraject en het koop- of huurtraject. Immo GVE staat u bij in beide fasen en biedt zo een volledige, persoonlijke service op maat van uw project.

Contacteer ons

Waarom u kiest voor Immo GVE?

Nieuwbouw promoten
Wij adviseren uw voortraject. Nieuwbouw vastgoed is een buitengewoon fantastische investering... als aan alle voorwaarden correct wordt voldaan. Wij helpen u bij het invullen van al deze randfactoren, zonder dewelke uw project simpelweg niet gelanceerd geraakt. We adviseren u over de economische optimalisatie en andere marktgevoelige aspecten van uw bouw. We bestuderen de ideale intekening van de bouwplannen en helpen u om de (woon-)indeling van uw project te bepalen.
Wij promoten uw nieuwbouw. Eens uw project loopt, bekommert Immo GVE zich over de eigenlijk promotie, inclusief de verkoop en/of verhuur van de units. De eigenheid van nieuwbouwprojecten valt daarbij niet te onderschatten. Ze vragen een aangepaste aanpak, die grondig verschilt van de verkoop van bestaand vastgoed. Dat begint al met het feit dat er bij bouwprojecten geen afgewerkt product is om in te schatten. Investeerders moeten dus op plan worden overtuigd. Onze specialisten weten hoe.
Wij bereiken uw publiek. Om de verbeelding van de nieuwbouwinvesteerder te prikkelen ontwikkelde Immo GVE een aangepaste promotiestijl, die de technologische middelen en social mediakanalen niet schuwt. Fotografie, film en 3D grafiek worden ingezet om uw project op de best mogelijke manier aan investeerders te presenteren. De beste promotiemiddelen worden ingebed in een slim, gefaseerd marketingplan op maat. Zo krijgen de juiste mensen in de juiste regio op de juiste manier hoogte van uw werk -- niet 1 keer, maar voortdurend. Met name via Facebook en Instagram ontwikkelden we zo een hoogsteigen, effectieve marketingstijl, aangepast aan de noden van uw doelgroep anno nu.
Wij laten uw nieuwbouw renderen. Tijdens de duur van beide sleuteltrajecten wijkt Immo GVE geen moment van uw zijde en nemen we al het promotiewerk op ons. We zorgen er niet alleen voor dat u weet wat u moet aanbieden, maar ook dat het wordt aangeboden en, uiteindelijk, daadwerkelijk rendeert. Al die tijd behoudt u het beslissingsrecht via een en hetzelfde aanspreekpunt, waarbij u niet meer hoeft om te kijken naar de administratieve, promotionele of juridische aspecten van uw project. Onze acties in uw naam kunt u stap voor stap volgen: zowel offline in een direct en transparant contact met uw makelaar, als online via uw private Immo GVE account.

Is Immo GVE uw nieuwbouw promotor?

Laat het ons weten. Samen vinden we de juiste strategie voor uw nieuwbouwproject.