Verhuren

Overzicht diensten

Wij zijn er voor u, verhuurder

Immo GVE verroert uw onroerend goed.

Want verhuren is een van de structureelste opbrengstinvesteringen die u kunt maken. Of het nu gaat om het verhuren van woonhuizen, appartementen, nieuwbouwprojecten, business flats, garages of handelsruimten; de opbrengsten komen maandelijks binnen en de winsten wegen relatief snel op tegen de kosten. Op langere termijn brengt onroerend goed uw investeringswaarde bovendien nog eens aangedikt terug.

Wil dat opzet echter slagen, dan is het wel belangrijk dat de fundamenten van de verhuur goed zitten. Precies daarmee kan Immo GVE u helpen. Bij ons verhuurt u zonder zorgen en met optimaal rendement.

Rentmeesterschap

Waarom u kiest voor Immo GVE?

Verhuren
Wij waarderen uw eigendom. Immo GVE werkt uitsluitend met gediplomeerde medewerkers. Met een correcte huurprijsbepaling geven we u niet enkel de juiste opbrengst, we zetten meteen ook heldere bakens uit voor het verdere verloop van de eventuele verhuur. Ondertussen vermijdt u vooral dat uw pand ondergewaardeerd wordt of niet conform op de huurmarkt verschijnt -- met alle negatieve gevolgen van dien. In de sectie Waardebepaling krijgt u meer informatie over onze gratis en vrijblijvende schattingsdienst.
Wij wikkelen uw verhuur volledig af. Want u kent ze wel, de horrorverhalen. Immo GVE vrijwaart u van deze valkuilen en beheert uw verhuur op een professionele manier. We bepalen een marktconforme huurprijs en zetten uw pand in de kijker. We plegen administratieve taken, leiden bezoeken en screenen kandidaten. Hebben we de juiste huurder gevonden? Dan zorgt Immo GVE voor een juridisch sluitende huurovereenkomst en een correcte afwikkeling van alle procedures, tot en met het moment waarop uw nieuwe huurder intrekt.
Wij bereiken uw publiek. Met professionele presentatiematerialen en een dynamische, gefaseerde marketingcampagne brengen we uw pand naar de juiste doelgroep -- niet 1 keer, maar voortdurend. Met de nieuwste tools laten we uw kandidaat-huurders beter screenen. Met de nieuwste promotiemiddelen en -kanalen houden we uw advertentie levend. Met name via social media sites zoals Facebook en Instagram ontwikkelden we zo een hoogsteigen, effectieve marketingstijl, aangepast aan de noden en gedragingen van uw publiek anno nu.
Wij verhuren uw eigendom. Zonder zorgen. Met optimaal rendement. Daarom zijn wij voor u altijd beschikbaar, 24/7, met een aanhoudende goodwill en een heldere, directe en proactieve communicatie. Die verloopt zowel offline als online: voor, tijdens en na bezoeken of via uw private Immo GVE account. Wij zijn het rustpunt voor al uw vragen en de behartiger van al uw belangen. Ons advies is juist, uw beslissing heilig, onze service totaal.

Verhuren via Immo GVE?

Contacteer ons voor een informatief gesprek en/of nodig een van onze lokale makelaars uit voor een gratis en vrijblijvende huurprijsbepaling.