Rentmeesterschap

Overzicht diensten

Wij zijn uw rentmeester

Immo GVE verroert uw onroerend goed.

Als verhuurder of vastgoedbeheerder kunt u de diensten van Immo GVE ook inzetten nadat uw huurders zijn ingetrokken. Als erkend rentmeester kunnen we namelijk niet alleen kandidaten zoeken en begeleiden, we zijn ook bekwaam om het volledig privatief beheer van uw vastgoed op ons nemen. Genieten van ons rentmeesterschap is genieten van een volledige verhuurdienst op maat van uw project. Eigendom zonder zorgen. Investeren met optimaal rendement.

Verhuren

Waarom u kiest voor Immo GVE?

Rentmeesterschap
Bij Immo GVE werken we samen met een nieuwe applicatie Rentio. Deze app maakt het mogelijk om de opvolging van uw onroerend goed op een digitale manier en dus performant te beheren. We onderscheiden 3 verschillende vormen van beheer: administratief, financieel-juridisch en technisch. Huurders krijgen toegang tot de applicatie en kunnen meldingen doen via de app. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat uw vastgoed opvolgen. Meer informatie over Rentio vindt u op www.rentio.be
Ons administratief beheer sluit het dichtst aan bij de klassieke verhuurdienst. We starten uw dossier op, regelen de verhuur en houden de papierwinkel op orde, ook nadat uw huurder is ingetrokken. Zo zorgen we onder andere voor de plaatsbeschrijving, de jaarlijkse opvraging van onderhoudsdocumenten en de afwikkeling van de waarborg. Alle administratieve last valt van uw schouders.
Immo GVE zorgt voor de volledige financiële afwikkeling van de verhuur. We onderhouden de communicatie met de bouwgebruikers, bemiddelen waar nodig en handelen eventuele (juridische) disputen af. We controleren de maandelijkse betalingen van huurgelden en de jaarlijkse indexatie. Bij laattijdige betalingen treden we op als bemiddelaar. Bij wanbetaling starten we de passende juridische procedure op.
We nemen het technische beheer van uw pand op ons, dan staan we 24/7 voor u klaar. Voor spoedherstellingen zijn we altijd bereikbaar. Naast de uitzonderingen verzorgen we ook het dagelijks onderhoud van uw onroerend goed. We onderwerpen het pand minimaal aan een jaarlijkse controle en zijn uw aanspreekpunt en doorgeefluik bij onderhouds- en herstellingswerken.

Is Immo GVE uw rentmeester?

Contacteer ons met uw vragen of ontvang meteen een offerte op maat van uw project.