Te koop
Appartement te koop in Herselt
€ 289.000

Wolfsdonksesteenweg 1,
2230 Herselt

  • 96.97 m²
  • 2
  • 1
Meer details
Afbeelding

Joris Verlinden

0475 40 50 00

Vraag meer info
Woensdag 08 maart en woensdag 22 maart kan je het model appartement en het project bezoeken van 13u tot 16u. Schrijf je in via joris@immogve.be of bel 0475 40 50 00.

Zaterdag 25 maart is er ook een opendeurdag van 10u tot 15u > Schrijf je in via joris@immogve.be of bel 0475 40 50 00.


De Hessel heeft 34 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 75 tot 175m2 en een privéterras of -tuintje. Dankzij de fijne binnentuin, een supermarkt als onderbuur en voorzieningen op wandelafstand is De Hessel een echt dorp in een dorp.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende panden op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief parking, berging en kosten (notaris, btw, ...).
E-mail naar info@immogve.be of 0475 40 50 00.

Single, starter, koppel of gezin? Wat je relatie- en gezinsstatus ook is, in De Hessel vind je altijd een appartement op het ritme van jóuw leven. Kom tot rust in de groene (moes)tuin of je eigen privéterras, maak een babbeltje met je gezellige buren en kom weer thuis in je comfortzone: je lichtrijke en praktische appartement.

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen.

Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende panden op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief parking, berging en kosten.
E-mail naar info@immogve.be of 0475 40 50 00
Tuin
nee
Bewoonbare opp.
96,97 m²
Constructie
Gesloten
Staat
Nieuw
Verdieping
2
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Terras
ja
Terras 1
25,20 m²
Prijs
€ 289.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Onder BTW stelsel
ja
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Geen documenten beschikbaar

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Appartement te koop in Herselt

Herselt

€ 289.000

Appartement

  • 2
  • 97 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.
Schrijf mij in