• Fruithof in Tielt-Winge
  • Fruithof in Tielt-Winge
  • Fruithof in Tielt-Winge
Fruithof
Tielt-Winge
vanaf € 350.000

Wersbeekstraat,
3390 Tielt-Winge

Dit project met in totaal 5 nieuwbouwwoningen, waarvan er nog 2 te koop zijn, komt in de Vlaams-Brabantse gemeente Tielt-Winge staat vooral bekend om zijn typische Hagelander wijn en fruitteelt. Hieruit volgde dan ook de naam van het woonproject. Ook het Gouden Kruispunt, een groot winkelcentrum, is enorm gegeerd in deze regio. Alle woningen beschikken over een eigen oprit en een inpandige garage en/of carport*. Tielt-Winge is goed bereikbaar met de wagen via de E314 en er zijn heel wat bushaltes in de buurt.

Je komt deze moderne woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet, de trap naar de eerste verdieping en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek en een keuken met aanliggend een berging die doorloopt naar de garage. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers, een badkamer, een tweede toilet en een technische ruimte. 

Interesse in deze moderne woning? 
Contacteer Laurens voor een afspraak via laurens@immogve.be of 016 56 56 14.

Fervente natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Walenbos, terwijl gezinnen met kinderen zich volledig kunnen uitleven in het Kabouterbos. De gemeente organiseert er regelmatig kabouterwandelingen, waarbij de kinderen op een speelse wijze interessante weetjes over fauna en flora ontdekken. Op een boogscheut van het woonproject bevindt zich eveneens de befaamde Vlooybergtoren, een uitkijktrap op één van de hoogst gelegen locaties van het Hageland. Het is een knooppunt voor fietsroutes, mountainbikeroutes, wandel- en ruiterroutes.

Beschikbaarheid

Bouwgronden

Bouwgronden Slpk. Bew. opp. Tuin/terras Prijs
Huis – Fruithof 6 3 161 m² € 350.000
Huis – Fruithof 7 3 161 m² € 391.000

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Fruithof in Tielt-Winge
Dit project nog aan 6% tot eind 2024

Tielt-Winge

vanaf € 350.000


Fruithof