Te koop
Huis te koop in Tielt-Winge
€ 350.000

Wersbeekstraat,
3390 Tielt-Winge

  • 161 m²
  • 3
  • 1
  • 17 m²
  • 375 m²
Meer details
Afbeelding

Laurens Puyneers

0496 07 89 48

Vraag meer info
Dit project met in totaal 5 nieuwbouwwoningen, waarvan er nog 2 te koop zijn, komt in de Vlaams-Brabantse gemeente Tielt-Winge staat vooral bekend om zijn typische Hagelander wijn en fruitteelt. Hieruit volgde dan ook de naam van het woonproject. Ook het Gouden Kruispunt, een groot winkelcentrum, is enorm gegeerd in deze regio. Alle woningen beschikken over een eigen oprit en een inpandige garage en/of carport*. Tielt-Winge is goed bereikbaar met de wagen via de E314 en er zijn heel wat bushaltes in de buurt.

Je komt deze moderne woning binnen via de inkomhal waar je toegang hebt tot het apart toilet, de trap naar de eerste verdieping en de leefruimte. Deze omvat een zithoek, een eethoek en een keuken met aanliggend een berging die doorloopt naar de garage. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers, een badkamer, een tweede toilet en een technische ruimte. 

Interesse in deze moderne woning? 
Contacteer Laurens voor een afspraak via laurens@immogve.be of 016 56 56 14.

Fervente natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Walenbos, terwijl gezinnen met kinderen zich volledig kunnen uitleven in het Kabouterbos. De gemeente organiseert er regelmatig kabouterwandelingen, waarbij de kinderen op een speelse wijze interessante weetjes over fauna en flora ontdekken. Op een boogscheut van het woonproject bevindt zich eveneens de befaamde Vlooybergtoren, een uitkijktrap op één van de hoogst gelegen locaties van het Hageland. Het is een knooppunt voor fietsroutes, mountainbikeroutes, wandel- en ruiterroutes.
Perceel opp.
375,00 m²
Tuin
210,00 m²
Bewoonbare opp.
161,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2024
Staat
Terrein klaar voor constructie
Woonkamer
17 m²
Keuken
9 m², VS volledig geïnstalleerd
Prijs
€ 350.000
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Geen documenten beschikbaar

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Huis te koop in Tielt-Winge

Tielt-Winge

€ 350.000

Huis

  • 3
  • 161 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.

Bij een nieuwe woning in portefeuille, worden onze abonnees als eerste hiervan op de hoogte gebracht via e-mail, als hun zoekcriteria hieraan voldoet. Het komt daardoor vaak voor dat een woning al verkocht is nog voor het op Immoweb of Zimmo komt.

Ook via onze Social Media kan je goed op de hoogte blijven van ons aanbod.
https://www.instagram.com/gve_immo/
https://www.facebook.com/immogve
Schrijf mij in