Te koop
KMO-unit te koop in Tienen
€ 210.894

Bietenweg 25,
3300 Tienen

  • 225,32 m²
meer details
Afbeelding
Afbeelding

Christophe Ombelet

0478 61 54 99

Laurens Puyneers

0496 07 89 48

Vraag meer info
Het bedrijvenpark de Drie Tommen biedt in tweede fase 10 KMO-units te koop van 213 m2 tot 482 m2 met de mogelijkheid om Units samen te voegen of te combineren. De Units kunnen dienen voor opslag, als loods, showroom, werkplaats, magazijnruimte en dit mogelijk in combinatie met kantoorruimte.

Het project is perfect gelegen nabij de ring van Tienen op enkele minuten van de E40 (Brussel-Luik) en met een prima verbinding naar Sint-Truiden.

De units worden in betonstructuur gebouwd en zijn geïsoleerd; de vloer heeft een draagkracht van 2500 kg/m², 6m vrije hoogte, sectionaal poorten en optionele glaspartij naar keuze met mogelijkheid tot kantoren, showrooms & labo's en dit op maat van de klant.

Het bedrijvenpark biedt parkeerplaatsen aan op eigen terrein. Bovendien zorgt de indrukwekkende voorgevel een mooie zichtlocatie langs één van de belangrijkste verkeersaders van het land.

Tenslotte wordt een bedrijvenpark opgeleverd dat beantwoordt aan de strengste normen op het vlak van energieverbruik en bouwkost en onderhoud, zowel in de gebouwen zelf als elders op de site.

De prijs van de units zijn casco prijzen (afwerking volgens lastenboek). Heeft u interesse? Mail naar info@immogve.be of bel 016 56 56 14.
Tuin
nee
Bewoonbare opp.
225,32 m²
Staat
Nieuw
Prijs
€ 210.894
Beschikbaarheid
Bij oplevering
Opbrengsteigendom
nee
Kadaster opp.

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
KMO-unit te koop in Tienen

Tienen

€ 210.894

KMO-unit

  • 225 m²

Vraag uw gratis schatting

We komen snel bij u langs en geven correct advies. Gratis en vrijblijvend. Inclusief verslag.
Gratis waardebepaling
Niet gevonden wat u zocht? Mis geen enkel pand meer en schrijf u nu in! Het enige wat we van u moeten weten is naar wat u opzoek bent en zo krijg je als eerste nieuw aanbod die aan uw criteria voldoet in je mailbox.
Schrijf mij in