• Residentie Nightingale in Leuven
  • Residentie Nightingale in Leuven
Residentie Nightingale
Leuven
prijs op aanvraag

Kapucijnenvoer 37,
3000 Leuven

Nieuw te huur in hartje Leuven!!

Future proof living in residentie Nightingale met alle comfort, energiezuinig, fitness, rooftop terras,...  en dit in het centrum van Leuven!

Kom deze residentie bezoeken tijdens onze opendeurdagen op 29 april van 10u-12u en 14u-16:30u, of tijdens onze nocturne op woensdag 3 mei van 18u-20u!

Deze nieuwbouwresidentie bevat 38 luxueuze appartementen met unieke faciliteiten en voorzieningen in een stedelijke omgeving. Elk appartement is high-end afgewerkt met alle comfort, waaronder gordijnen, verlichting en is volledig geschilderd. Met andere woorden, deze appartementen zijn perfect instapklaar!

Het aanbod bestaat uit 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen en enkele penthouses. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen 39m² en 120m², en elke entiteit heeft een eigen terras, met uitzondering van de 2 kleinste flats die gebruik kunnen maken van het gemeenschappelijke dakterras.

De appartementen zijn uitgerust met geothermische vloerverwarming, een ventilatiesysteem, uitstekende akoestische en thermische isolatie, fietsenstalling, oplaadpunt voor elektrische auto's in de ondergrondse garage, en nog veel meer. Bewoners hebben ook toegang tot onze fitnessruimte, co-working ruimte, wasruimte, hotelkamer, rooftop terras en polyvalente ruimte.

Als u dat wenst, kunt u een ondergrondse autostaanplaats bijhuren voor €120 per maand (€110 huur plus €10 gemeenschappelijke kosten).

De appartementen zijn beschikbaar vanaf 1 juli. Aarzel niet om ons te bezoeken tijdens onze opendeurdagen of nocturne, en neem de eerste stap naar uw nieuwe thuis in Nightingale!

Heeft u vragen Vraag meer info

Beschikbaarheid

Heeft u vragen?

Wij staan steeds voor u klaar

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Residentie Nightingale in Leuven
Laatste appartementen te huur!

Leuven

prijs op aanvraag


Residentie Nightingale