Overzicht nieuws

Verhuren zonder zorgen?

Dit is één van de structureelste opbrengstinvesteringen die u kunt maken. Of het nu gaat om het verhuren van woonhuizen, appartementen, nieuwbouwprojecten, business flats, garages of handelsruimten; de opbrengsten komen maandelijks binnen en de winsten wegen relatief snel op tegen de kosten. Op langere termijn brengt onroerend goed uw investeringswaarde bovendien nog eens aangedikt terug.

Wil dat opzet echter slagen, dan is het wel belangrijk dat de fundamenten van de verhuur goed zitten. Precies daarmee kan GVE Immobiliën u helpen in de regio Vlaams-Brabant. Bij ons verhuurt u zonder zorgen en met optimaal rendement.

VERHUREN MET GVE IMMOBILIËN

Luisteren

Eerst luisteren we naar je verwachtingen van de verhuur en zorgen we dat we al de te nemen stappen overlopen om je zo volledig en correct te informeren.

Huurbepaling

Dankzij onze 3 kantoren in Vlaams-Brabant hebben we een goede marktkennis met specialisatie in regio Leuven, Tienen en Bertem. We bepalen in overleg een correcte huurprijs om een snelle verhuur en goed rendement te garanderen.

Plaatsbeschrijving en huurcontract

We zorgen voor een juiste en volledige plaatsbeschrijving en een waterdicht huurcontract volgens de laatste wettelijke bepalingen.

Doelgerichte publiciteit

Wij zorgen voor doelgerichte publiciteit om zo potentiële huurders te informeren en contact met ons te laten opnemen.

We publiceren uw pand op onze eigen website en op vastgoedsites zoals Immoweb en Zimmo. Ook op onze sociale media kanalen, Facebook en Instagram zorgen we voor een opvallende campagne met veel bereik. In de tuin of aan de voorgevel zorgen we voor een reclamebord.

Bezoeken

Potentiële huurders die ons contacteren, geven we de correcte informatie. Bij interesse plannen we bezoeken in aan je te verhuren pand, ook na de kantooruren. We bespreken hier wat praktisch en mogelijk is samen met jou als verhuurder.

Kandidaat huurders

Alle kandidaat-huurders worden voorgelegd aan u als verhuurder. Ze worden ook door ons voorafgaand doorgelicht ter controle van hun solvabiliteit voor het ondertekenen van de huurovereenkomst.

Ondertekenen huurcontract

Wanneer de kandidaat huurder is gekozen, zal er zo snel mogelijk overgegaan worden tot het ondertekenen van het huurcontract. 

Sleuteloverdracht

Vooraleer de sleutels aan de huurder worden overhandigd controleren we of hij of zij volgende zaken in orde gebracht heeft: oa. betalen eerste maand huur, huurwaarborg en brandverzekering. We nemen ook de meterstanden op voor een vlotte overdracht.

Laat ons je huurwoning schatten

Laat ons je huurwoning schatten

Wij verhuren uw eigendom. Zonder zorgen. Met optimaal rendement. Daarom zijn wij voor u altijd beschikbaar, 24/7, met een aanhoudende goodwill en een heldere, directe en proactieve communicatie. Die verloopt zowel offline als online: voor, tijdens en na bezoeken of via uw private GVE Immobiliën account. Wij zijn het rustpunt voor al uw vragen en de behartiger van al uw belangen. Ons advies is juist, uw beslissing heilig, onze service totaal.

Contacteer ons via 016 56 56 14, dan maken we graag een afspraak in het appartement of woning die u wenst te verhuren.

Vragen over dit artikel?

Verhuren zonder zorgen?
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

Verwante artikels