Overzicht nieuws

Jonge ondernemers en nieuwe lofts in Oude Melkerij Bierbeek

Afbeelding

Win jij 1 van de 4 prijzen van de ondernemers in de oude melkerij in Bierbeek?

  • Like ons op Instagram en facebook en ga naar onze wedstrijdpost met filmpje van de melkerij
  • Deel deze posts en tag 2 vrienden in de comments
  • Laat ons in de comments weten voor welke prijs je gaat 🤍💚💜💙

🤍 #dewittewalvis | bon van 100 euro voor de babywinkel
💚 #theextramile | bon van 100 euro voor de sportpraktijk
💜 #lesmuzes | kledingbon van 100 euro
💙 #blenderevents | bon voor tafeldecoratie op je volgende feestje

Begin augustus maken we de 4 winnaars bekend. Een onschuldige hand zal 4 namen trekken uit al de deelnemers.

Het bruist in Bierbeek, en al zeker in de Hoogstraat. De Oude Melkerij, een modernistisch pand in pakketbootstijl, biedt al sinds 1900 een thuis voor ondernemers van diverse pluimage. Zo werd de oorspronkelijke brouwerij in 1910 omgevormd tot een kaasfabriek en melkerij, om daarna in de jaren negentig te transformeren tot ‘De Filmfabriek’, een creatieve hub voor kunstenaars en theatermakers.

Ook vandaag word je in de Oude Melkerij omver geblazen door verfrissende ondernemers. In bewegings- en revalidatiecentrum The Extra Mile gaat een geëngageerd team aan de slag rond sport, gezondheid en welzijn. Dorien verwent de allerkleinsten in haar babyspeciaalzaak De Witte Walvis. In detailzaak Les Muzes verrast Ineke je met betaalbare en stijlvolle Scandinavische mode, terwijl Blender Events gepersonaliseerde totaalconcepten uittekent en uitvoert voor jouw professioneel of privé-evenement. Kortom: de Oude Melkerij vormt al meer dan een eeuw een modernistische hotspot voor moderne ondernemers.

Immo GVE werd gevraagd om in deze innovatieve en historische setting twee lofts te verhuren. Voor zo’n prachtlocatie steken we natuurlijk graag een tandje bij. Wil jij ook de verhuur of het privatief beheer van jouw pand uitbesteden? Laat het ons weten, want ook voor jou lopen we graag the extra mile.

Ondek via onderstaande video dit mooie project van ondernemers uit Bierbeek!

Verwante artikels