Overzicht nieuws

Verkopen met GVE Immobiliën, hoe gaat dit in zijn werk?

Vastgoed verkopen is onze passie. Met bijna 10 jaar ervaring kunnen we onszelf ook moeilijk nog groentjes in het vak noemen. In onze regio, de geografische driehoek tussen Brussel, Leuven en Tienen, hebben we onze knowhow ondertussen stevig onderbouwd. Verankerd in 3 kantoren op Vlaams-Brabantse topliggingen staan er honderden succesvolle transacties op onze teller en vertegenwoordigen we een dynamische portefeuille van een 100-tal hoogwaardige eigendommen, op elk gegeven moment. Hoe gaan we te werk om ook uw pand succesvol te verkopen.

Luisteren

Eerst luisteren we naar je verwachtingen van de verkoop en zorgen we dat we al de te nemen stappen overlopen om je zo volledig en correct te informeren. 

Waardebepalingen tot op de komma

Alle parameters en details worden in rekening gebracht om tot een correcte prijszetting te komen. We plakken het juiste cijfer op jouw eigendom, met oog voor de omgeving en de vastgoedmarkt.

Bespreken plan van aanpak

Iedere woning, appartement of grond is uniek. En dus verdient het een eigen aanpak bij de vastgoedverkoop. Van prijsbepaling over timing, tot advertising en de benadering van potentiële kopers. We luisteren graag naar uw input, en verrijken die met onze professionele kijk.

  • Voor welke prijszetting gaan we?
  • Gaan we voor een pre-sale weekend?
  • Hoe behandelen we de verschillende biedingen

Voorbereiding

Voor we het pand in de markt zetten, zorgen we dat we helemaal klaar en wettelijk in orde zijn voor de lancering. 

  • We vragen al de nodige documenten/attesten op (bodemattest, EPC-attest, …)
  • We zorgen ervoor dat we alles opmeten en professionele foto’s nemen
  • We schrijven teksten en plaatsbeschrijving voor op onze website, Immoweb, Zimmo, mailing, …
  • ...

Doelgerichte publiciteit

Wij zorgen voor doelgerichte publiciteit om zo potentiële kopers te informeren en contact met ons te laten opnemen.

We publiceren uw pand op onze eigen website en op vastgoedsites zoals Immoweb en Zimmo. Ook op onze sociale media kanalen, Facebook en Instagram zorgen we voor een opvallende campagne met veel bereik. In de tuin of aan de voorgevel zorgen we voor een reclamebord.

Bezoeken

Potentiële kopers, geven we correcte informatie over het pand en het biedingsproces. Bij interesse plannen we bezoeken in, ook na de kantooruren. We bespreken steeds wat praktisch en mogelijk is samen met jou als verkoper.

Kandidaat kopers

We onderhandelen met de kandidaat kopers de hoogst haalbare prijs. Alle kandidaat-kopers kunnen een bod uitbrengen. Hierbij begeleiden we hen ook, zodat dit correct en gestroomlijnd gebeurd. We bezorgen hen de procedure en een voorbeeld bod. Bij een einddatum voor een bod, besproken we met jou de verschillende biedingen met hun bijkomende paramaters (opschortende voorwaarden of niet), waarna er een keuze kan gemaakt worden om een bod te aanvaarden of niet. Indien er meerdere dezelfde bedragen geboden worden, krijgen deze nog een kans om een nieuw bod uit te brengen.

Ondertekenen overeenkomst

We nemen alle zorgen uit uw handen vanaf het moment waarop u ons de opdracht geeft. Zo regelen we ook de contacten tussen uw notaris en die van de koper. We maken een compromis op en laten de akte voorbereiden.

Sleuteloverdracht

Vooraleer de sleutels aan de koper worden overhandigd controleren we of hij of zij al de nodige zaken in orde heeft gebracht. We nemen ook de meterstanden op voor een vlotte overdracht.

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling van uw pand, inclusief advies en marketingplan via 016 56 56 14 of info@immogve.be

Vragen over dit artikel?

Verkopen met GVE Immobiliën
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw telefoon/GSM invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

Verwante artikels